Scroll to top

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

αξιολογήσεις και σχόλια

Χαρούλα Κ.

Ο κύριος Ξιώνης είναι εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, με πραγματικό ενδιαφέρον για τους ασθενείς του. Δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια, εξηγεί τα πάντα με υπομονή και εμπνέει εμπιστοσύνη. Διαθέτει ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο.

18/06/2021
doctroranytime.gr

Ηλίας Γ.

Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Ξιώνη για τις υπηρεσίες υγείας που μου προσέφερε. Ασχολήθηκε εντατικά με το θέμα που με απασχολούσε και με βοήθησε να κατανοήσω αρκετά θέματα υγείας. Θεωρώ πολύ σημαντική την επικοινωνία του ασθενή με τον γιατρό του, ο οποίος έχει και την ανάλογη τεχνική κατάρτιση.

25/05/2021
doctroranytime.gr

Ερμιόνη Μ.

Εξαιρετικός γιατρός και ως άνθρωπος τόν επέλεξα από τις καλές κριτικές που είχε πήγαμε μαζί με τον άντρα μου και μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι τον συνιστούμε.

08/02/2021
doctroranytime.gr

Κων/νος Κ.

Άψογη εξέταση και ανθρώπινη Σου φεύγει το άγχος που έχεις όταν πας σε ένα γιατρό.

29/01/2021
doctroranytime.gr

Ηλίας Π.

Εξαιρετικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος. Σου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη. Το περιβάλλον στο ιατρείο είναι πολύ φιλικό.

21/01/2021
doctroranytime.gr

Κωνσταντίνος Κ.

Εξαιρετικός επιστήμονας με εντυπωσιακή ευρύτητα γνώσεων, όχι μόνο ιατρικών, και με ισχυρή οξυδέρκεια. Ιατρός με ευγένεια και ειλικρινές ενδιαφέρον για το πρόβλημα του συνανθρώπου του / ασθενούς του. Άνθρωπος αγάπης και προσφοράς.

19/01/2021
doctroranytime.gr

Καλλιόπη Τ.

Έμπειρος, αναλυτικός, ευγενικός! Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα!

08/01/2021
doctroranytime.gr

Κερασίνα Π.

Εξαιρετικός γιατρός με άριστη γνώση του αντικειμένου του. Προσεγγίζει ολοκληρωμένα τον ασθενή αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στην εξέταση του. Με κέρδισε και ως άνθρωπος, εμπνέοντας εμπιστοσύνη. Άνετο, καθαρό και με σύγχρονο εξοπλισμό ιατρείο και οργανωμένη γραμματειακή υποστήριξη.

05/01/2021
doctroranytime.gr

Αικατερίνη Ν.

Ιδανικό μείγμα εξαιρετικού επιστήμονα και υπέροχου ανθρώπου. Η άψογη επιστημονική του κατάρτιση σε συνδυασμό με την καλοσύνη και την ευγένεια που τον χαρακτηρίζουν ως άτομο σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η καρδιά σου βρίσκεται σε καλά χέρια. Εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη αφού αντιμετωπίζει τον ασθενή με σεβασμό, κατανόηση και υπομονή. Τέτοιοι επιστήμονες που διαθέτουν κατάρτιση και ανθρωπιά είναι σπάνιοι και πολύτιμοι. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα συμφωνήσετε μαζί μου με την πρώτη γνωριμία μαζί του.

05/01/2021
doctroranytime.gr

Γιώργος Π.

Αξιόπιστος ως γιατρός, προσιτός σε όλους ως άνθρωπος, ευγενικός και μειλίχιος. Είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι. Ιδίως μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου λόγω COVID-19 και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, στάθηκε δίπλα μου μέρα- νύχτα προσφέροντάς μου πέρα από τις ιατρικές γνώσεις , ψυχολογική υποστήριξη και τόνωση. Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι σπάνιος και ανεκτίμητος. Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

05/01/2021
doctroranytime.gr

Δήμητρα Π.

Πολύ αξιόπιστος και καταρτισμένος επιστήμονας.

01/01/2021
doctroranytime.gr

Έλενα Β.

Ευγενικός, ήρεμος και έτοιμος να απαντήσει σε κάθε ερωτηση. Επίσης εξυπηρέτηση στην γραμματεία ήταν άψογη.

06/10/2020
doctroranytime.gr

Αιμίλιος Μ.

Ο ιατρός είναι πολύ αξιόπιστος και ασχολείται εις βάθος σε όλο το πρόβλημα μου. Είναι ο πιο ιδανικός ιατρός στην Λάρισα που ασχολείται με τα παιδιά. Διότι είναι καρδιολόγος και για τα παιδιά.

26/09/2020
doctroranytime.gr

Ιωάννα Ε.

Πολύ ευγενικός και πολύ προσεκτικός στον ασθενή.

22/09/2020
doctroranytime.gr

Χαρίκλεια Β.

Ανεπιφύλακτα θα τον συνιστούσα.

20/07/2020
doctroranytime.gr

Ηρακλής Κ.

Πολύ καλός γιατρός, άψογη εξυπηρέτηση και όμορφο περιβάλλον.

2020
Google Reviews

Ioannis T.

Πλήρεις καρδιολογικές εξετάσεις σε ένα άνετο και οικείο περιβάλλον με τον πιο αγαπημένο, ευγενέστατο και πολύ καλό γιατρό κ. Ξιώνη!

2020
Google Reviews

Despina S.

Δεν υπάρχουν λόγια περιγραφής για το πόσο εμπιστοσύνη σου εμπνέει ως ιατρός και ως άνθρωπος. Ευχαριστώ πολύ ιατρέ!

2020
Google Reviews

Κώστας Κ.

Τι να πει κανείς για το γιατρό της καρδιάς μας!!!! Τα λόγια δεν φτάνουν!!!! Πηγή γνώσης, ανθρωπιάς, επιστημοσύνης, διακριτικότητας, ουσίας, σοβαρότητας είναι μερικά από τα στοιχεία που κοσμούν και ξεχωρίζουν τον κ. Ξιώνη!!!

2020
Google Reviews

Chris K.

Σεμνός, έμπειρος, καταρτισμένος, ουσιώδης, διερευνητικός, διαισθητικός, αποτελεσματικός, ανθρώπινος, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του Ιατρού κ. Ξιώνη. Ευχαριστούμε γιατρέ για την προσφορά σου στην υγεία των ανθρώπων

2020
Google Reviews

Αθανάσιος Σ.

Εξαιρετικός! Πολύ λεπτομερής, καθησυχαστικός και με πλήρη ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούσαν την επίσκεψη μου. Πολύ καλές οι συμβουλές του. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.

31/10/2019
doctroranytime.gr

Ηλίας Π.

Εξαίρετος Ιατρός και εξαίρετος άνθρωπος. Σου εμπνέει ασφάλεια και σε περιβάλλει με αγάπη. Ό,τι ακριβώς περιμένει ένας ασθενής από τον γιατρό του.

26/09/2019
Facebook Reviews

Alex N.

Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και μου έδειξε υπέρ του δέοντος σημασία . Εξαιρετικός γιατρός, σε κάνει να νιώθεις άνετα, πολύ φιλικός.

17/09/2019
doctroranytime.gr

Αθανάσιος Κ.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη σε καρδιολόγο, για προληπτική εξέταση και τεστ κοπώσεως. Το ραντεβού έγινε στην ώρα του. Στο ιατρείο επικρατούσε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Ο γιατρός ήταν έμπειρος και καταρτισμένος όσον αφορά την επιστήμη του και επικοινωνιακός. Γενικά όλα τέλεια!

12/09/2019
doctroranytime.gr

Μαρία Α.

Άμεση εξυπηρέτηση, λογικό κόστος επίσκεψης, με απόδειξη

23/04/2019
doctroranytime.gr

Maia M.

Είναι ένας πολύ ευσυνείδητος γιατρός άριστα καταρτισμένος έμπειρος με πολύ αγάπη και φροντίδα στον ασθενή του εύχομαι ότι αγαθό στον ίδιο και στην οικογένεια του.

23/08/2017
Facebook Reviews

Κωνσταντίνος Ν.

Εξαίρετος άνθρωπος και εξαιρετικός επιστήμων ο Κύριος Ξιώνης. Τον ευχαριστώ!

18/06/2017
Facebook Reviews

Nikolas S.

Άριστος επιστήμων!

16/06/2017
Facebook Reviews

Εάν θέλετε να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.